Şehit Seyfettin Taş Ortaokulu

WEB https://sehitseyfettintasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. 502 SK. BLOK NO 2 MİDYAT / MARDİN
VİZYON : Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Mutlu yarınlar için; kendini ve toplumu sürekli geliştiren Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak; Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak "Mutlu ve Özgür" bir nesil yetiştirmektir.
MİSYON : Sevgi, Saygı ve Güven ortamında "Başarı Azmi" ve "Geleceği Şekillendirme Sorumluluğu" ile Mükemmele ulaşmak için sürekli gelişimle Yeniliklere açık olmak Tüm insanlığa sorumluluklarının bilincinde kendini anlatabilen, Bilgi ve Becerisini en iyi şekilde kullanabilen Tutarlı, Kararlı, Paylaşımı bilen, Topluma yararlı Birer birey olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Kütüphane Kitap Sayısı :2036
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:20-15:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Kent merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl merkezine 65 km mesafededir. Okulumuz İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :